Det gik godt, da løbeklubben i LKB-Gistrup arrangerede det første løb med fokus på naturoplevelser

GISTRUP: Den nu godt to år gamle løbeklub i LKB-Gistrup - LKB Run - var forleden vært for det første af denne vintersæsons DGI Nordjysk Trail Cup, der byder på i alt syv løb hen gennem vinteren. I sidste sæson var der i gennemsnit 125 deltagere i de pågældende løb, og det første løb i Lundby Bakker havde deltagelse af i alt 113 løbere fordelt på tre distancer. Der var 99 forhåndstilmeldte og de sidste 14 deltagere mødte op på dagen.

På den korte rute på 7 kilometer var der således 51 tilmeldte, mens der på ruterne på 14 kilometer og 21 kilometer var henholdsvis 27 deltagere og 35 deltagere.

Da det vigtigste er at være med og få en flot naturoplevelse, var det op til deltagerne selv at tage tid på turen rundt i det kuperede terræn. I følge formanden for LKB Run, Lisa Skov Jacobsen, var der rigtigt mange positive tilkendegivelser på ikke bare den flotte og varierede rute, men også på de velforsynede depoter med slik, chokolade og frugt samt cola, saft og vand for slet ikke at glemme kagerne og kagemanden - alt sammen sponseret af de lokale dagligvarebutikker i Gistrup.

Det var det første officielle løb, som LKB Run stod bag, og det blev afgjort en succes, så der kommer givetvis mere fra den kant.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...