Egnsplanvej nærmer sig den endelige færdiggørelse

GISTRUP: I disse dage er det meget tæt på at være et år siden, at Egnsplanvej åbnede fra Vissevej i vest til omfartsvejen til Hadsund i øst. Der er i det forløbne år blevet mange detaljer færdige, og afkørslen fra motorvej E45 til Gistrup er også færdig, mens der frem til marts næste år arbejdes på at få tilslutningen til motorvejen i sydgående retning færdig.

Bilisterne har i den grad taget vejen til sig i det forløbne år, og mange har givetvis erfaret, at den nye vej ikke er så tosset endda, da Selma Lagerlöfs Vej var spærret i nogle uger på grund af fjernvarmearbejder til det nye Universitetshospital

På et orienteringsmøde i Gistrup Samråd forleden blev der fra flere sider spurgt til, om der bliver belysning på vejen, og om der bliver gjort noget for at synliggøre de høje kantsten langs begge sider af vejen. Det er usædvanligt, at en vej som Egnsplanvej udføres med kantsten, men det er for at opfange alt regnvand på vejen, for den nye vej er placeret midt i et stort område til indvinding af drikkevand.

Med hensyn til belysning af vejen fortæller civilingeniør Jakob Nielsen fra ”Trafik og veje” under By- og Landskabsforvaltningen hos Aalborg kommune, at Egnsplanvej mellem Hadsund Landevej og Vissevej er placeret i åbent terræn og derfor ikke får gadelys. Til gengæld bliver der malet hvide striber langs kantstenene, når der i foråret er kommet det endelige slidlag på vejen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...