Arrangementet blev som altid en stor succes

GISTRUP: En omkring 30 år gammel tradition blev forleden holdt i hævd, da Aktivitetscentret på Beltoften i Gistrup holdt adventsfest med hundrede solgte billetter samt deltagelse af Gistrup Koret og den lokale sognepræst Ejnar Grønlund. Der var således større deltagelse i år end sidste år, så årets adventsfest er stadig et af årets absolut mest populære arrangementer på Beltoften.

Da det var lige op til advent, startede Gistrup Koret naturligvis med ”Vær velkommen Herrens år”, og så var stemningen lagt. I korets første afdeling blev der sunget yderligere fem-seks sange, og herefter var der fællessang på et par af de kendte og elskede julesange - og salmer, inden der først blev serveret gløgg og æbleskiver samt siden kaffe med brunkager som optakt til et stort amerikansk lotteri med en række pæne præmier.

Sognepræst Ejnar Grønlund holdt en kort andagt, og den festlige optakt til julen sluttede efterfølgende med anden afdeling af Gistrup Koret, og undervejs var der naturligvis igen indlagt lidt fællessang til stor glæde for de rigtigt mange fremmødte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...