Motionscykelklubben Himmerland klarer sig godt i Vintercup Nord

ROLD/GISTRUP: Det tredje af i alt seks løb i den populære ”Vintercup Nord 2018/2019” blev afviklet op til jul, og det blev kørt i Rold med i alt 111 deltagende par. Det hele handler om et orienteringsløb på mountainbike for hold med hver to deltagere, og afhængig af deltagernes alder er der omkring 90 minutter til at finde så mange af 15 skjulte poster i det kuperede terræn som muligt.

Lige siden starten for nu nogle år siden, har deltagerne fra Motionscykelklubben Himmerland klaret sig ganske godt, og det gør de også i det igangværende løb. På 22. pladsen i det krævende løb endte således Jesper Mølbak og Claus Larsen med 57 point ud af hundrede mulige, og som nummer 28 fulgte Brian Andreas Johansen og Henrik Rasmussen med 53 point, mens Else Ramsgaard og Sverre Wognsen denne gang blev nummer 32 med 51 point foran klubkammeraterne Feridoon Jalili og Mikael Knudsen med 46 point på 51. pladsen.

I den samlede stilling efter de tre første løb af i alt seks er Else Ramsgaard og Sverre Wognsen på en flot 11. plads med 230 point, og som nummer 33 følger Per Mosgaard Larsen og Lars Mosgaard Larsen med 201 point, mens Feridon Jalili og Mikael Knudsen samt Preben Vilhelmsen og Jan Lauritzen er placeret på en foreløbig placering som henholdsvis nummer 47 med 182 point og nummer 51 med 178 point blandt de indtil nu 164 deltagende hold i alt.

Det fjerde af de seks løb køres medio januar omkring Terndrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...