To nye i bestyrelsen vil forsøge at genskabe begejstringen for tennis

GISTRUP: Interessen for og benyttelsen af de tre tennisbaner i LKB-Gistrup har i mange år været for nedadgående, og trods indførelsen af timeleje af banerne ved hjælp af mobilpay, er det ikke rigtigt lykkedes at få gang i afdelingen for alvor igen.

På medlemsmødet i Gistrup Idrætscenter forleden dukkede der imidlertid to personer op, som gerne vil være med til at puste nyt liv i afdelingen. De to nye bestyrelsesmedlemmer, Christian Nielsen og Arne Gertsen, har unge mennesker hjemme, der gerne vil spille og de har begge selv spillet tidligere. Derfor vil der i første omgang blive taget kontakt til de spillere, der har betalt baneleje, for at høre om de vil være med til og interesseret i at skabe mere aktivitet på tennisbanerne. Således kunne der laves træningsaftener - eller spil sammen dage - for at spillerne kan komme til at lære hinanden at kende og møde andre end de sædvanlige.

Forinden havde afdelingsformand Søren Dahl omtalt sommeren 2018 som helt fantastisk at spille tennis i, hvorimod eftersommeren og efteråret var en meget våd omgang. Det gode vejr bevirkede, at der blev spillet relativt flittigt på banerne, og det har genereret et overskud på omkring 4000 kroner i 2018. Det har længe været på tale at føre el ned til banerne for at anvende forskelligt udstyr som for eksempel en boldkanon samt værktøj til at vedligeholde banerne med. Derudover har der været et stærkt ønske om et depot for at samle afdelingens udstyr på et sted i nærheden af banerne, og derfor kunne der passende i forbindelse med depotet etableres et lille overdækket opholdsområde for at kunne komme i ly for enten stærk sol eller styrtende regn.

- Til dato er intet blevet etableret endnu, og det er forståeligt nok, så længe der ikke er en afklaring på klubbens ”Gateway-projekt”, sagde Søren Dahl sin beretning.

Diskussionen om afdelingen skal lukkes eller ej har naturligvis påvirket Søren Dahl, der har været formand for afdelingen i 20 år og været med i tennisbestyrelsen i 25 år.

- Så længe, der er baner, er der behov for et tennisudvalg, for hvem skal sørge for at få banerne klar til brug igen efter regn og hvem skal se efter hegn, net og stolper, spurgte formanden.

- Belægningen på en af banerne har fået et hul i efteråret, så det bliver spændende at besigtige banerne til foråret for nedtrængende vand med efterfølgende frost kan meget vel have lavet flere alvorlige skader i kunststofbelægningen, sagde formanden.

Afslutningsvis understregede Søren Dahl, at alle tennisinteresserede medlemmer bør møde op til hovedgeneralforsamling for at sætte en tyk streg under, at der fortsat skal være tennis i LKB-Gistrup.

Ud over de to nyvalgte udvalgsmedlemmer blev Søren Dahl genvalgt som afdelingsformand i en svær tid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...