Første spadestik til tilbygning, der skal være klar til efteråret

STORVORDE: Storvorde Fysioterapi tog forleden første spadestik til en udvidelse fa klinikken. Den nye tilbygning forventes klar til indvielse i efteråret.

- Vi har en stigende efterspørgsel på fysioterapi, og vi ønsker samtidig at udvikle på træningsdelen og tilbyde mere holdtræning, og det gør pladsen for trang, fortæller indehaver Lene Christoffersen, der har drevet klinikken i 27 år.

Storvorde Fysioterapi har 10 ansatte, heraf seks fysioterapeuter. Klinikken tilbyder både almene og mere specialiserede fysioterapeutiske behandlinger. Den er blandt andet godkendt til at varetage genoptræning af ortopædkirurgiske patienter og modtager årligt 250-300 patienter fra Aalborg Kommune.

Livsstilstræning for patienter med lungesygdommen KOL, diabetes 2, den virksomme GLA:D-træning (Godt Liv med Artrose i Danmark) for gigtramte samt specialiseret træning til patienter med parkinson fylder også meget på klinikken.

Aktivitetsdelen, der i forvejen byder på puls-/styrketræning, hensyntagende Power Flow Yoga og personlig træning, udvides. Brugerne kan glæde sig til mere holdtræning og nye ”Gi’ din krop en god dag-kurser”, lover Lene Christoffersen.

- Der er ingen undskyldning for at pjække fra træningen hen over sommeren, for brugerne påvirkes ikke af udvidelsen, siger Lene Christoffersen og opfordrer til at besøge Storvorde Fysioterapis nye website, der lanceres i foråret. Her kan brugerne læse mere om de mange muligheder, ligesom de er meget velkomne til at kontakte personalet for yderligere information.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...