88 hold var i år tilmeldt Nøvling IF’s turnering

KLARUP/GISTRUP: Den store lokale håndboldklub Nøvling IF, der træner flittigt hver uge i både Klaruphallen og Gistrup Idrætscenter, holdt forleden den årlige ungdomsturnering over en travl weekend.

Der var i år tilmeldt 88 hold, og de var fordelt på fire forskellige aldersgrupper hos drengene og tre aldersgrupper hos pigerne. Hos drengene var der således 12 hold med i U10, 16 hold med i U12, 8 hold med i U14 og 4 hold med i U16. Tilsvarende var der hos pigerne 12 hold med i U10 og 20 hold med i U12 samt 16 hold med i U14.

Der blev spillet i otte haller, og det skete i de to haller i Klaruphallen, Tornhøjhallen, hallen ved Filstedvejens skole, Gistrup Idrætscenter og Gughallen samt de to haller hos Aalborg KFUM i Hasseris. Det blev fra fredag aften til et stykke ud på søndag eftermiddag til i alt 205 kampe, og der blev scoret i alt 4289 mål.

Under turneringen boede de mange gæstende hold på skolerne i Klarup og Gistrup, og lørdag aften var der ledertræf i den ene hal i Gistrup Idrætscenter og håndboldaktiviteter samt diskotek for spillerne i den anden hal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...