Det går godt for Michael Møller Nielsen fra Nøvling, der nu har fået den fjerde medarbejder i smerte- og sportsklinikken

NØVLING: Michael Møller Nielsen, der er født og opvokset i Gistrup og som nu er bosiddende i Nøvling, åbnede i sommeren 2017 ”Aalborg Smerte- og Sportsklinik” på Gugvej i Aalborg. Siden dengang er indehaveren selv blevet master i smertevidenskab og klinisk smertehåndtering, så den relativt nye klinik kan meget, som andre ikke kan. Således er flere af patienterne opgivet i det offentlige system, så der satses hårdt på at give patienterne den forventede hjælp - ofte med en alternativ vinkel på symptomerne.

Klinikken har fra den 1. november i år allerede fået den fjerde ansatte i form af Kristian Krüger Grøndahl, der medbringer en stor livserfaring fra sit tidligere virke som operatør i Jægerkorpset. Efter nogle år her med flere perioder som udsendt, valgte Kristian i stedet familielivet med kæresten Rikke og to børn samt en uddannelse som fysioterapeut. Fra sit virke i Jægerkorpset har Kristian fået flere uddannelser indenfor styrke, cardio- og funktionel træning for at kunne bestride jobbet som instruktør i ”Fysisk Uddannelse og Træning” i hæren samt trænerkurser for nye aspiranter i Jægerkorpset. Endelig har han haft ansvaret for linjen ”Upgrade” på Ollerup gymnastikskole for elever, der ønskede at forberede sig både mentalt og fysisk samt teknisk før de krævende optagelsesprøver til for eksempel Frømandskorpset, Jægerkorpset og Sirius samt ikke mindst Politiet.

Udover det nye job på ”Aalborg Smerte- og Sportsklinik” arbejder han fortsat som konsulent for Jægerkorpset, og derudover fungerer han som instruktør og ledercoach ved Q-courage, som beskæftiger sig med personlig udvikling af ledere og teambuilding for firmaer og institutioner.

I fortsættelse af den seneste ansættelse har ”Aalborg Smerte- og Sportsklinik” også udvidet med et nyt behandlingsconcept i form af en certificering indenfor ”BeActivated”, som går ud på at få reaktiveret kroppens evne til at udvikle optimal muskelkraft.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...