72 elever på Gistrup Skole opførte forestillingen ”Væm vinder princessen?”

GISTRUP: Der er en efterhånden mangeårig tradition for en skolekomedie sidst i uge 7 på Gistrup skole og som de seneste år var det her i 2019 også de tre femteklasser, der med i alt 72 elever stod for det festlige indslag. Tovholder på det store projekt var Tina Wortziger Knudsen, og det blev en travl uge med læring af replikker og fremstilling af en lang række rekvisitter til forestillingen i form af blandt andet træer og andre kulisser til de forskellige scener.

Der var midt på formiddagen torsdag den 14. februar en generalprøve på forestillingen ”Væm vinder prinsessen?”, og her var pensionisterne fra plejehjemmet på Roden inviteret med. Efter en henvendelse fra en aktivitetsmedarbejder på plejehjemmet kort før jul er der kommet et spændende samarbejde op at stå mellem eleverne i 5. klasse på Gistrup skole og de ældre på plejehjemmet. Det er således allerede aftalt, at en række elever skal på besøg på det lokale plejehjem her i foråret.

Efter generalprøven var eleverne klar til de to forestillinger, hvor forældre og søskende mødte op sidst på eftermiddagen. Det blev til et par særdeles velbesøgte forestillinger med masser af latter og højt humør, så intentionen om at lave en morsom skolekomedie lykkedes i den grad. I sidste ende lykkedes det således for den væmmelige drage at få sin prinsesse.

Den lange dag for eleverne sluttede med lidt fest og hygge på skolen sammen med forældrene efter forestillingerne i Gistrup Idrætscenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...