LKB-Gistrups fodboldafdeling har inviteret alle medlemmer til en fælles standerhejsning

GISTRUP: LKB-Gistrups fodboldafdeling, der har omkring 400 medlemmer, har lørdag 9. marts klokken 11 inviteret alle til en fælles standerhejsning foran Gistrup Idrætscenter for at markere starten på forårssæsonen 2019 for samtlige spillere af begge køn, lige fra de yngste på omkring fem år til seniorerne og old boys spillere på over 70 år.

Indledningsvis vil den nyvalgte formand Brian Mølgaard byde velkommen og fortælle lidt om planerne for den nu nært forestående halvsæson, inden de omklædte spillere løber en tur i de nærliggende Lundby Bakker. Efter løbeturen, der naturligvis er afpasset i tempo og længde efter alder og køn, serveres der ved tilbagekomsten til klubhuset varme grillpølser med sodavand til ungdomsspillerne og varme grillpølser med øl til seniorerne. Denne form for fælles standerhejsning er ved at blive en fast tradition, for det er vigtigt for afdelingsbestyrelsen, at der foregår noget på tværs af de mange normale aldersgrænser i afdelingen.

Der er på mange måder lagt op til en spændende forårssæson for LKB-Gistrup, for efter at have været kun ét mål fra oprykningen til serie 1 i efteråret, er målet igen at slutte på førstepladsen i serie 2, mens andetholdet i serie 3 skal gøre det så godt som overhovedet muligt. Derudover er der flere talentfulde hold i stærke puljer i DBU Jyllands ungdomsrækker, som bliver meget spændende at følge i sæsonen frem mod sommerferien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...