Kun 27 af 35 tilmeldte hold mødte op til indefodboldstævne

GISTRUP: Da den 8. udgave af P4-bold for indendørs fodbold blev afviklet forleden, var det syvende gang i træk at det skete i Gistrup Idrætscenter. Heraf har der nu været problemer med snevejr tre gange i alt. I år var en af gangene.

Der var tilmeldt 35 hold. Der var imidlertid kun 27 hold, der mødte op, men om det var på grund af vejret eller ej bliver aldrig afklaret.

De mange afbud betød, at der skulle spilles langt færre kampe end planlagt og derfor blev det besluttet, at hver kamp blev spillet over 11 minutter og ikke kun de 8 minutter, der var lagt op til.

Den pågældende turnering i indefodbold er for firmahold og private hold, der har lyst til en dyst i indefodbold. Arrangør er P4 Nordjylland og DGI Nordjylland.

Tidligere blev der spillet én stor turnering, og det betød, at de tilmeldte hold skulle være til rådighed fra klokken 9 om morgenen til omkring klokken 18. Det var alt andet lige for meget, og i de seneste år er der blevet spillet én turnering om formiddagen og én om eftermiddag. Den om formiddagen er en ”hyggeturnering”, hvor det at være med er det vigtigste, mens der bliver gået mere til sagen om eftermiddagen, hvor der også spillet om en vandrerpokal.

Der var 14 hold i kamp om formiddagen og her vandt Keflico fra Støvring (tidligere Aalborg Træ- og Finerhandel) finalen med 6-2 over ”Tornby Mix” fra Hirtshals-kanten. Tilsvarende var der 13 hold i kamp om eftermiddagen, og efter at have deltaget i en pulje på fem hold, hvor tre hold alle endte med hver ni point, kvalificerede ”Manjohkob” sig direkte til finalen. Den eneste semifinale blev efterfølgende vundet med 7-2 af ”Pigen & Trompeten” fra Jomfru Ane gade over firmaet Sawo. Der var heller ikke den store spænding i eftermiddagens finale for her vandt ”Pigen & Trompeten” med 7-3. De to hold i finalen bestod i øvrigt i overvejede grad af handelsskoleelever fra Thurøgade i Aalborg, så rigtigt mange kendte hinanden på tværs af holdene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...