Komponist og sangskriver giver et bud på, hvilke sange, der kommer med i den nye udgave

STORVORDE: Komponist og sangskriver Jens Nielsen vil til onsdagens ”Syng med” i Storvorde Sognegård give sit bud på hvilke sange, der er med i den kommende udgave af Højskolesangbogen, og hvilke der ryger ud.

Til næste år udgives Højskolesangbogen i en ny udgave, og endnu en gang er der store forventninger, for den 19. udgave vil indeholde af tidstypiske og traditionelle højskolesange. Tidligere på året førte en af de mere traditionelle sange en debat om hvorvidt en sang skal inkludere alle og ikke ekskludere en bestemt befolkningsgruppe.

Jens Nielsen har stået bag melodien til tre af de sange, der er med i den 18. og nuværende udgave af Højskolesangbogen. ”Troen er ikke en klippe”, ”Nu leger tidlig forårssol” og ”I Vedersø sogn”, som er henholdsvis nummer 83, 260 og 12 i den kendte sangbog.

Til sangaftenen vil Jens Nielsen give sit bud på hvilke sange, der er med i den 19. udgave, og hvilke vi formentlig må vinke farvel til. Der bliver naturligvis også lejlighed til at synge udvalgte sange fra Højskolesangbogen.

Sangaftenen foregår i sognegården i Storvorde torsdag 25. april klokken 19. Entré og kaffebord er gratis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...