LKB-Gistrups bedste hold i serie 2 håber at gøre comeback i serie 1

GISTRUP: Forberedelserne til den nært forestående fodboldturnering under DBU Jylland, der for de fleste seniorhold starter i weekenden den 30.-31. marts, har næppe tidligere foregået under så optimale forhold som her i 2019, hvor der stort set ikke har været frost eller sne af betydning.

For LKB-Gistrups bedste hold i serie 2 hos herrerne er målet med forårssæsonen kort og godt at sikre et comeback til serie 1 efter mange års fravær. Det talentfulde LKB-hold tabte knebent med 2-1 til Storvorde/Sejlflod i efteråret i kampen om oprykningen, så nu skal det være LKB-holdets tur. I forhold til efterårets kampe har LKB fået tilgang af en enkelt spiller i form af Frederik Jørgensen, der er en talentfuld og meget alsidig back. Afgang har der heldigvis ikke været meget af, men flere af spillerne bliver dog først disponibel i løbet af forårssæsonen. Det gælder dog ikke den målfarlige angriber Tobias Balle, der kom til LKB-Gistrup i efterårssæsonen og fik fornøjelsen af at score årets mål i 2018, han er klar fra start og bliver givetvis et stort aktiv.

Udover en del træning siden starten på sæsonen midt i januar, har LKB-Gistrups førstehold planlagt i alt syv træningskampe til at pudse formen af i. Første kamp mod et stærkt serie 2-hold fra Aalborg KFUM endte 2-2, og derefter blev det til et knebent nederlag på 1-2 til Klarups nedrykkede jyllandsseriehold. I den tredje kamp mod Nørresundby FB blev det til gengæld til en sejr på 2-0, og det blev også til en sejr på 3-0 over Nordens Paris. Herefter mangler der træningskampe mod B52/AFC fra Aalborg og Aalborg Chang samt Storvorde/Sejlflod, inden det hele går løs søndag den 31. marts på udebane mod Tjele Vest Sport.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...