Spillerne fra Gistrup vandt 2-0 over Tjele Vest Sport

GISTRUP: Det blev helt som ventet på forhånd en meget vanskelig premierekamp ude mod Tjele Vest Sport, der er en sammenslutning af fire lokale klubber. Det pågældende hold blev nummer to i turneringen i efteråret, og det skyldes ikke mindst, at den tidligere Superligaspiller Asbjørn Sennels fra Brøndby er spillende træner.

Hjemmeholdet var fysisk meget stærkt spillende og fik hjælp af en meget tung og ujævn bane, som gjorde det svært for LKB-holdet at få gang i det flotte positionsspil. På trods heraf kom gæsterne bedst fra start og havde i starten af opgøret et par friløbere, der med lidt held kunne have givet mål. Da det ikke lykkedes at få scoret, gik LKB’erne lidt i stå og hjemmeholdet kom mere med i kampen. Det blev dog ikke til de helt store chancer før pausen, så anden halvleg startede også med stillingen 0-0.

For at få lidt gang i spillet igen, havde LKB-træneren Flemming Lassen indskiftet Michael Nørby og Tobias Balle fra starten af anden halvleg, og det havde den ønskede effekt. Det blev således i første omgang til tre store chancer uden scoring, alle i starten af første halvleg, og kort efter fik LKB-Gistrup tilkendt et straffespark, som Tobias Bo Hansen vanen tro udnytte sikkert til en føring på 1-0. Det blev efterfølgende 2-0 i det 70. minut, da Tobias Balle fik scoret, men et gult kort og ti minutters udvisning til LKB-debutanten Frederik Jørgensen i det 78. minut gav problemer, for fra da af overtog Tjele Vest Sport spillet. Det blev således til et straffespark i det 80. minut, men Nicklas Adamsen i LKB-målet holdt heldigvis gæsterne inde i kampen, og efterfølgende burde Tobias Balle have lukket og slukket på en kæmpechance med en scoring til 3-0. Det skete ikke, og i stedet fik hjemmeholdet pyntet på resultatet med en reducering af Patrich Hall Pedersen i dommerens overtid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...