Sparekassen Kronjylland vil være en aktiv samarbejdspartnere med klubben

GISTRUP: Ørnehøj Golfklub i Gistrup, der ved årskiftet havde omkring 1500 aktive medlemmer, har her fra starten af et nyt år indgået en 3-årig sponsoraftalen med Sparekassen Kronjylland, der er et nyt pengeinstitut i Aalborg.

Både Ørnehøj Golfklub og Sparekassen Kronjylland har i arbejdet med mennesker fokus på relationer, ildsjæle og et velfungerende fællesskab, hvor alle er velkommen.

- Det er et værdifællesskab, vi i Sparekassen Kronjylland sætter stor pris på. Derudover betyder det meget for os, at vi indgår et samarbejde med en klub med høje ambitioner og viljen til nytænkning både på og uden for golfbanen. Det er nemlig kvaliteter, der i høj grad matcher vores værdier. Aktuelt ved jeg, at Ørnehøj Golfklub er i gang med at revidere sin visionsplan, og resultatet af det glæder vi os naturligvis meget til at følge, udtaler Keld Jakobsen, der ved årsskiftet startede som områdedirektør for Sparekassen Kronjyllands nye område Nord med base i Aalborg.

Det nye sponsorat skal for alvor slå fast, at Sparekassen Kronjylland nu er landet i Aalborg og at det er et pengeinstitut, der involverer sig lokalt og som gerne vil være med til at gøre en forskel, der gavner lokalområdet og dets borgere.

- Det synes vi i høj grad, at vi gør, ved at støtte op om Ørnehøj Golfklubs fortsatte udvikling, understregede områdedirektøren ved underskrivelsen af kontrakten forleden.

Den store golfklub i Gistrup er naturligvis glad for at have fået en ny medspiller i Aalborg, for i følge formanden Svend Tøfting er Sparekassen Kronjylland en særdeles erfaren sponsorpartner.

- Der har lige været det første møde mellem Sparekassen og os i golfklubben, og allerede nu står det klart, at den nye samarbejdspartner ikke blot ønsker at lægge en pose penge og sætte et skilt op i klubben. Således vil Sparekassen engagere sig aktivt som en del af klubben og de har allerede gjort sig nogle tanker om, hvordan vi kan udvikle samarbejdet, så det giver bedst mulig værdi for begge parter. ”Det tegner særdeles spændende, siger en tilfreds formand Svend Tøfting.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...