MTB-cyklister fra Gistrup klarede sig godt i Vintercup

TERNDRUP: Den fjerde runde af i alt seks i den igangværende sæson af ”MTBO Vintercup 2018-19” blev kørt i området omkring Terndrup forleden, og de deltagende par fra Motionscykelklubben Himmerland i Gistrup har før gjort det bedre i det populære løb, der er et orienteringsløb for par på mountainbike. Der skal således, via de såkaldte fire centimeter kort, findes så mange poster i vilkårlig rækkefølge som muligt af i alt 15 på halvanden time. Der mødte ikke færre end 128 par op til løbet, der havde start og mål ved Terndrup Idrætscenter, og alt i alt har der nu været 176 hold med i sæsonens fire løb.

Bedst placeret af de mange deltagere fra Gistrup blev Jesper Mølbak og Claus Larsen på en 11. plads med 82 point ud af 100 mulige, og på 15. pladsen fulgte Vagn Larsen og John Ammitzbøll med 80 point. Derefter fulgte på plads nummer 52 Preben Vilhelmsen og Jan Lauritzen med 65 point foran henholdsvis Else Ramsgaard og Sverre Wognsen på plads nummer 55 med 64 point samt Brian Andreas Johansen og Henrik Rasmussen med 63 point på plads nummer 59 ud af de 128 startende hold.

I klassen for par fører Else Ramsgaard og Sverre Wognsen fra Motionscykelklubben Himmerland fortsat med præcis 300 point efter de første fire løb, og i den samlede stilling svarer det til en flot placering som nummer 16.

Næstbedst af de lokale motionister fra Gistrup er på en 34. plads Vagn Larsen og John Ammitzbøll med 255 point, og umiddelbart derefter følger på 38. pladsen Preben Vilhelmsen og Jan Lauritzen med 249 point, mens Jesper Mølbak og Claus Larsen er på en øjeblikkelig 44. plads med 240 point.

Det femte løb i indeværende sæson køres lørdag 9. februar med start og mål ved Gistrup Idrætscenter, og her er det netop Motionscykelklubben Himmerland, der er vært for det store løb.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...