Bent Sørensen vil ikke lægge navn til nye projekter men fortsætter som frivillig i klubben med andre funktioner

GISTRUP: På generalforsamlingen i LKB-Gistrup forleden valgte den - også i anden omgang - mangeårige kasserer Bent Sørensen at trække sig fra posten i utide som en konsekvens af to tiltag i klubben, som den respekterede ildsjæl og æresmedlem ikke kan acceptere.

Det handler dels om det såkaldte ”Gateway-projekt”, hvor LKB-Gistrup meget snart på en ekstraordinær generalforsamling skal forpligtige sig til at bidrage med et - efter Bent Sørensens mening - alt for stort et beløb og derudover handler det om, at der nu for alvor er kommet gang i planerne om at få e-sport i LKB-Gistrup. De to økonomisk tunge tiltag ønskede den hidtidige kasserer i bogstaveligste forstand ikke at skulle stå til regnskab for og derfor var der helt ekstraordinært også nyvalg til posten som kasserer på årets generalforsamling.

Som tak for indsatsen var der naturligvis en flot afskedsgave til Bent Sørensen, der dog fortsætter på mange andre vigtige poster i klubben. Han er således stadig kampfordeler og sørger for, at alle LKB-Gistrups fodboldhold har acceptabelt spillertøj til brug. Derudover er Bent Sørensen med sin mangeårige viden ikke bare omdrejningspunktet i klubben, men i høj grad også i forbindelse med den årlige LKB Cup i maj måned.

Der er næppe nogen i hele Nordjylland, der ikke kender ”Mr. LKB” - alias Bent Sørensen - og til november bliver der stor fest og reception i LKB-Gistrup for da kan Bent Sørensen fejre sit 60 års jubilæum som frivillig leder i klubben. Det er intet mindre end imponerende og han er stadig aktiv som fodboldspiller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...