Der bliver givet status på det store ”Gateway-projekt” torsdag 14. februar

GISTRUP: Hovedforeningen LKB-Gistrup, der i øjeblikket har ni forskellige idrætsgrene på programmet, holder torsdag 14. februar klokken 19.00 den ordinære generalforsamling, og det sker naturligvis i cafeteriet i Gistrup Idrætscenter.

Fra tid til anden går det naturligvis lidt op og ned for de forskellige idrætsgrene, og netop nu er det motionsafdelingen og gymnastikafdelingen, der har masser af medlemmer og pæn tilgang. Det går derimod lidt trægt for specielt tennis og i både badminton og volleyball er der plads til flere medlemmer ikke mindst i ungdomsafdelingerne. Der er således hele tiden opgaver at tage sig af for de forskellige bestyrelser og de bestræber sig hver især på at udvikle sig og tilbyde spændende aktiviteter med uddannede instruktører. Det er på ingen måde nemt at finde trænere og instruktører, men det går heldigvis lidt nemmere end det er at finde emner til at gøre et arbejde i en af afdelingsbestyrelserne.

Efter hovedformandens beretning og en orientering om status på det store ”Gateway-projekt” vil forretningsfører Jan Olesen gennemgå regnskabet. I de seneste mange år har LKB-Gistrup formået at få et pænt overskud ud af anstrengelserne, og 2018 bliver ingen undtagelse. Efter gennemgangen af regnskabet og budgettet for 2019, skal arbejdsprogrammet for det kommende år i hovedforeningens bestyrelse vedtages.

Et af de vigtige punkter på dagsordenen er naturligvis valgene til hovedforeningen, for her er hovedformand Bjørn Skovhus samt Kenneth Vestergaard og Kjeld Mølbæk alle på valg. Efter de tre vigtige valg skal de af de enkelte afdelinger indstillede formænd godkendes på generalforsamlingen, og afslutningsvis skal der vælges to suppleanter til hovedbestyrelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...