Volleyballspillere i meget jævnbyrdig dyst i Hjerm

GISTRUP: I 2. division i volleyball for herrer var LKB-Gistrup forleden ude i en svær udekamp mod Hjerm IF, men i sidste ende lykkedes det at vinde et meget jævnbyrdigt og meget afvekslende opgør.

Trods den meget lange køretur kom gæsterne bedste fra start og tog teten i første sæt, men der var hård kamp om hver enkelt point og først efter to ombolde lykkedes det for gæsterne at vinde så knebent som overhovedet muligt med 27-25.

Det kostede åbenbart kræfter for i andet sæt fik hjemmeholdet styr på eget spil og vandt relativt sikkert med 25-17.

Dermed var det op ad bakke for gæsterne, og tredje sæt blev en meget langvarig og yderst jævnbyrdig forestilling, hvor afgørelsen først faldt ved absolut sidste serv og igen måtte der to ombolde til, før gæsterne fra Gistrup kunne vinde med de meget sjældne cifre 31-29.

Dermed kunne LKB-holdet have afgjort opgøret til egen fordel i fjerde sæt, men det lykkedes ikke, for Hjerm IF sørgede med en sætsejr på 25-22 for den ultimative spænding med et femte og afgørende sæt.

Også her var jævnbyrdigheden stor, men denne gang var LKB’erne stærkt spillende og formåede at trække afgørende fra mod slutningen og sikre sig en sejr på 15-12, således at den samlede sejr på 3-2 blev en realitet.

Med sejren avancerede LKB-Gistrup til tredjepladsen i rækken med 17 point for 11 kampe efter de to ubestridte tophold fra Ikast KFUM og Aalborg Volleyball 2.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...