Centerdirektøren holder foredrag om den nye sæson

STORVORDE: Lille Vildmosecentret arbejder på et stort formidlingsprojekt med titlen ”Vandets Kraft”. Det vil komme til at handle om vandets kraft og vandets betydning for dansk natur og særligt højmoser.

Det nye formidlingsområde placeres hvor p-pladsen ligger. Det nye parkeringsområde placeres hvor naturlegepladsen ligger. Så de forestående planer omfatter ikke kun nyt formidlingsområde, ny p-plads, ny legeplads, men også en helt ny indgang til centeret og dets permanente udstillinger.

Alt det og meget mere vil centerdirektør Bo Gregersen anskueliggøre med ord og billeder i et foredrag torsdag 21. marts i Storvorde Bibliotek. Arrangementet holdes som en slags introduktion til Lille Vildmosecentrets 14. sæson, der indledes lørdag 6. april.

Bo Gregersen vil fortælle om centerets opståen, forarbejdet, åbningen, indholdet, udviklingen og planerne for fremtiden.

Centerdirektørens foredrag bærer titlen ”Oplev et center midt i den danske vildmark”. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at høre om vildsvin, krondyr, ørne, vildokser, vildheste, elge, bison og gudsjakal.

Arrangementet foregår på Storvorde Bibliotek. Der er fri entré til foredraget, men tilmelding er nødvendig på bibliotekernes hjemmeside: aalborgbibliotekerne.dk og under ”Kommende aktiviteter”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...