Nyindkøbt blå/rød LKB-vimpel blev hejst ved standerhejsning

GISTRUP: Det hjalp ikke meget rent vejrmæssigt at rykke den fælles sæsonstart for samtlige fodboldspillere i LKB-Gistrup til en måned senere i forhold til sidste år for der var meget koldt, blæsende og regnfuldt lørdag omkring middag.

Vejret holdt givet flere fra at møde frem, så det blev et relativt beskeden fremmøde til sæsonstarten for 2019, og der var ingen seniorer, for de er allerede optaget af at spille træningskampe.

Den nyvalgte fodboldformand Brian Mølgaard bød velkommen midt i regnen og fortalte kort om planerne og forventningerne til den nært forestående sæson. Specielt til de unge mennesker var der en henstilling om at passe træningen og sørge for et godt kammeratskab på holdene samt - ikke mindst - at gøre som trænere og holdledere siger undervejs.

Derefter blev en helt nyindkøbt blå/rød LKB-vimpel hejst, og der blev råbt et trefoldigt hurra for LKB-Gistrup, inden spillerne blev sendt ud på en maksimalt fem kilometer lang løbetur i Lundby Bakker - afpasset efter alder.

Efter løbeturen var der varme grillpølser og kolde sodavand til alle, der havde gennemført træningen, og det gjorde, at der var både trængsel og masser af hygge i LKB-Gistrups cafeteria i Gistrup Idrætscenter.

Som der efterhånden er tradition for, var alle ledere og trænere i fodboldafdelingen op til standerhejsningen indkaldt til en briefing af bestyrelsen om ting af fælles interesse, inden det for alvor går løs på træningsbanerne igen for selv de mindste årgange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...