Kun med nød to næppe fik Gistrup point i kampen mod bundholdet

GISTRUP: I 2. division i volleyball havde LKB-Gistrup forleden fordel af hjemmebane i Gistrup Idrætscenter mod et af rækkens nederste hold i form af Aarhus 1900. De var imidlertid meget svært at se specielt i de to første sæt for gæsterne spillede bedre, end den nuværende placering antyder.

Hjemmeholdet er fortsat ramt af skader på centrale placeringer, og det var givetvis en af årsagerne til, at det kun lige akkurat lykkedes for LKB’erne at vinde første sæt så knebent som muligt med 25-23. I andet sæt blev jævnbyrdigheden om muligt endnu større og de to hold fulgtes ad lige til det absolut sidste for der skulle to ombolde til, før det lykkedes for gæsterne fra Aarhus at vinde 27-25 og dermed udligne i sæt.

Som de to foregående sæt startede tredje sæt også meget jævnbyrdigt med stillingerne 9-9 og 15-14 undervejs. Fra sidstnævnte føring begyndte hjemmeholdet imidlertid at få både angrebs- og forsvarsspillet til at fungere og via 18-15 blev det relativt hurtigt til en sætsejr på 25-17. Hjemmeholdet fik en god start på fjerde sæt og kom foran med 5-2, og holdet fra Aarhus formåede reelt ikke at true Gistrup-holdet i sidste sæt, for der blev holdt afstand, og fra 15-12 til 19-14 gik det stærkt til sidst, så det endte med en sikker sejr på 25-16. Dermed var den forventede favoritsejr en realitet, og den blev stor nok til at give tre point yderligere på kontoen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...