Jens Smærup Sørensen holder foredrag i sognegården

STORVORDE: Det skal handle om en af hjørnestenene i den danske fortælling, nemlig omstillingen fra land til by, der beskrives som den største begivenhed i 3.000 år, når forfatter Jens Smærup Sørensen holder foredrag i sognegården i Storvorde tirsdag 13. februar klokken 19.

Det er Smærup Sørensens bestseller ”Mærkedage”, der udkom i 2007, der er grundlaget for en fortælling om mødet mellem generationers traditioner med halballer, fødselsdage, hakkeorden og åndsliv på landet mod bylivet og de moderne tiders indtog med ligeberettigelse, forbrugerisme og frie valg for alle.

Omstillingen tager sit udgangspunkt i Smærup Sørensens bog i 1930’erne, hvor man stadigvæk har betydelige mærkedage på landet, og hvor der nemt kunne samles små 200 deltagere til en fødselsdag. Men de nye tider står klar til at opløse familier og sætte deres traditioner ”skakmat”.

Jens Smærup Sørensen vil også fortælle om sit forfattervirke, der har varet i næsten 50 år – med talrige udgivelser af både noveller og romaner. Senest udkom erindringsromanen ”Jens” sidste efterår – igen med flotte anmeldelser fra boganmelderne.

Der er gratis entré til Smærup Sørensens foredrag i Sognegården, hvor der også er kaffebord.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...