Gistrup Kirke byder julen velkommen 13. december

GISTRUP: På torsdag den 13. december klokken 19 er der den traditionsrige advents- og julekoncert i Gistrup kirke og i år bliver det med et flot Luciaoptog samt ikke mindre end fire kor, der vil synge julen ind i Gistrup. Således medvirker Gistrup-koret under ledelse af Jens Eric Strudsholm og de yngste deltagere er repræsenteret ved Gistrup Skoles Spirekor under ledelse af Kira Svit, mens Gistrup kirkes ungdomskor og ”Ad hoc-koret” begge ledes af organist Elisabeth Bech-Egstrup.

Repertoiret bliver stort og spændende for der bliver blandt andet mulighed for at høre uddrag fra Benjamin Brittens kendte værk ”A Ceremony of Carols”, J. S. Bachs ”Jesus bleibet meine Freunde” og ”Jingle Bells” i et skønt arrangement af Poul Schönnemann. Derudover bliver der masser af såvel nyere som gammel julemusik og der bliver naturligvis også mulighed for at høre nogle af korene sammen på kryds og tværs undervejs. Endelig vil børnekoret også lave et Luciaoptog og det hele krydres med liflig fællessang indimellem.

Alt i alt er der lagt op til en stemningsfyldt koncert for hele familien, så alle aldre og begge køn er naturligvis velkommen til årets gratis julekoncert i Gistrup kirke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...