Julegudstjenesterne for vuggestuer, dagplejere, børnehaver og skoleelever begynder allerede 4. december

GISTRUP: De samarbejdende kirker i Gistrup, Nøvling og Gunderup sogn holder alle i år også jul i børnehøjde, og det sker på forskellige tidspunkter i december, hvor der er meget travlt i kirkerne generelt.

I Nøvling kirke starter det således med børnehavejul allerede tirsdag den 4. december klokken 9 for Dannerhøj Børnehave og klokken 10.30 for Tophøj Børnehave, mens det onsdag den 5. december først gælder Skovbørnehaven Tvedholm klokken 9 og Nøvling Børnehave klokken 10.30. Endelig er der jul for de mindste fredag den 21. december i Nøvling kirke klokken 9.45, hvor alle dagplejebørn er velkomne.

Gistrup kirke inviterer tilsvarende til ”Jul for de mindste” onsdag den 12. december klokken 9.30 for vuggestuer og dagplejere samt klokken 10.30 for alle børnehaverne i Gistrup.

Sidst, men ikke mindst, er der skolejul for eleverne på de lokale skoler. I Gunderup kirke er det fredag den 21. december klokken 11 for eleverne på Fjellerad skole, og i Nøvling kirke er det samme dag klokken 8.15 for de lokale elever. Endelig er der også ”Skolejul” i Gistrup kirke fredag den 21. december, og det sker over tre omgange for at have plads til de mange elever og lærere på Gistrup skole.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...