Gymnastikopvisning i Kongerslev var igen en publikumsmagnet

KONGERSLEV: Kongerslev IF’s gymnastikafdeling holdt for nylig sin årlige forårsopvisning Kongerslevhallen, og arrangementet fik igen i år stor opbakning af borgerne, som sad ved smukt pyntede borde holdt i KIF´s blå farver.

Som traditionen foreskriver begyndte arrangementet med en fælles indmarch med fanen i front, og derefter sang alle med på nationalmelodien. De forskellige gymnastikhold indtog halgulvet et efter et og viste, med masser af energi og røde kinder, hvad de havde indøvet i løbet af vinteren. Der var alt fra det traditionelle og let genkendelige til akrobatiske optrin og spring på trampoliner.

I år havde gymnastikafdelingen selv syv-otte hold på gulvet, lige fra de allermindste til dem, der ønsker at få pulsen op. Således har afdelingen igen i år været i stand til at barsle med nye hold, for netop ”Pulsen op”, hvor det handler at styrke udholdenhed og at få pulsen op i et højt niveau, er et nyt tiltag. Det samme er ”Hip-Hop”, hvor unge trænere lærer børnene at danse.

Udover de lokale hold bød gymnastikopvisningen på to indbudte gæstehold i form af ”Det grå guld” fra Kongerslev Aktivitetscenter og ”Kom og Dans” fra Aalborg. Danserne fra Aalborg viste swingdans og rock´n roll, og hvordan man kan danse med to partnere. ”Det grå guld” viste, at selv om man kommer lidt op i alderen, kan man stadig sagtens dyrke gymnastik.

Dagen igennem var der god stemning i hallen, og der lød mange bifald i form af klapsalver.

Afslutningsvis blev gymnastikafdelingens gymnastiksang sunget i en ny udgave, og der blev uddelt diplomer til alle deltagende gymnaster, inden holdene forlod hallen med fælles udmarch.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...