Gistrup Kirke holder midnatsgudstjeneste, og der bliver også tid til at ønske godt nytår med et glas i hånden, inden fyrværkeriet går i gang

GISTRUP: Der er en mangeårig tradition for, at kirkerne i Nøvling og Gistrup skiftes til at holde en midnatsgudstjeneste nytårsaften, og i år foregår det derfor i Gistrup kirke mandag den 31. december klokken 23.30

Det bliver en kort gudstjeneste, hvor der bliver lejlighed til at takke for det gamle år og gøre sig tanker om det nye år for vores år og vores tid sættes så at sige i et evighedsperspektiv.

Blandt salmerne før midnat er naturligvis nytårssalmen ”Vær velkommen, Herrens år”, og i det hele taget er en midnatsgudstjeneste en stemningsfyldt måde at gå ind i det nye år på.

Da gudstjenesten forventes at være færdig i god tid inden klokken 24 kan deltagerne sagtens nå at se det flotte fyrværkeri, som stiger op over Gistrup efter at klokken har slået tolv. Efter gudstjenesten vil der således blive rig lejlighed til at hilse på hinanden og ønske godt nytår med et glas i hånden.

Afslutningsvis minder sognepræst Ejnar Grønlund om, at julen ikke - som mange fejlagtigt tror - slutter juleaften, for i kirken fortsætter den helt til Hellig Tre Kongers søndag den 6. januar. Der vil således være rig mulighed for at gå til en julegudstjeneste på en af de mange helligdage for at høre julebudskabet og at synge med på de mange hyggelige julesalmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...