Motionscykelklubben Himmerland markerede sig pænt i vinterløb

GISTRUP: Da det andet af i alt seks løb i den igangværende ”MTBO Vintercup 2018-19” blev afviklet omkring Taars forleden, gjorde ”Motionscykelklubben Himmerland” fra Gistrup det godt med flere af de deltagende par. Det pågældende løb foregår på mountainbike, og der køres parvis efter kort for at finde så mange poster som muligt ud af i alt 15 på omkring halvanden time. Igennem de seneste år er det pågældende løb blev stadig mere populært, og denne gang deltog der i alt 128 hold fra hele Nordjylland.

Det blev til en flot placering som nummer 11 til Else Ramsgaard og Sverre Wognsen fra Motionscykelklubben Himmerland med 86 point ud af 100 mulige, og klubkammeraterne Jan Lauritzen og Preben Vilhelmsen blev nummer 15 med 85 point. På 18. pladsen fulgte Vagn Larsen og John Ammitzbøll med 83 point, og også Per Mosgaard Larsen og Lars Mosgaard Larsen gjorde det godt med en placering som nummer 25 med 82 point ud af de i alt 128 startende par.

Resultaterne fra de enkelte løb summeres hen gennem vinteren, og køres der alle seks løb, kan de to dårligste resultater trækkes fra inden den samlede stilling gøres op - så der er plads til en mindre heldig dag ved at deltage hver gang. Efter anden runde er John Ammitzbøll og Vagn Larsen på en foreløbig 8. plads med i alt 169 point, mens Else Ramsgaard og Sverre Wognsen er nummer 14 med i alt 164 point. Derefter følger Jan Lauritzen og Preben Vilhelmsen på en foreløbig placering som nummer 18 med 157 point, og som nummer 21 følger Per Mosgaard Larsen og Lars Mosgaard Larsen med 154 point.

Det tredje og sidste løb her i år køres den 2. søndag i advent, og derefter mangler der et løb i månederne januar, februar og marts inden det endelige resultat kan køres op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...