I orden at førsteholdet ikke rykkede op trods en imponerende start på sæsonen

GISTRUP: Selvom forventningerne til LKB-Gistrups førstehold i serie 2 var en oprykning til serie 1, må den netop afsluttede efterårssæson i fodbold siges at være godkendt - også uden oprykning. De unge LKB-talenter var således med lige til det sidste, og da andenholdet blev i serie 3 og tredjeholdet klarede sig glimrende i serie 5, er helheden i orden.

Førsteholdet fik en imponerende start på sæsonen med en målscore på 19-0 og 13 point efter de fem første kampe. Herefter fulgte lidt uventet en række skuffende resultater, startende med nederlaget ude til oprykningskandidaterne fra Farsø/Ullits. Det lykkedes efterfølgende for LKB-holdet at rejse sig på imponerende vis igen, og da Farsø/Ullits også begyndte at miste point, blev en oprykning pludselig realistisk igen. Det blev imidlertid stadig til lidt pointtab hist og pist til både LKB-Gistrup og Farsø/Ullits, og det benyttede et stærkt spillende hold fra Storvorde/Sejlflod sig af ved i sidste ende af løbe med oprykningen efter otte sejre i træk. Således vandt Storvorde/Sejlflod puljen med 33 point foran Farsø/Ullits og LKB-Gistrup med hver 30 point på de følgende pladser.

LKB-holdet var traditionen tro puljens mest målfarlige hold med en målscore på 44-14 efter ni sejre, tre uafgjorte kampe og kun to nederlag. Det blev undtagelsesvis til tre mål ved skrivebordet, da Hadsund sendte afbud til opgøret på egen bane, og derudover blev det til et enkelt selvmål i opgøret mod Sønderup/Suldrup. Holdets topscorer blev endnu engang Holger Severin Bovbjerg, og derudover scorede både Markus Petersen og Niels Suhr Mogensen hver fem mål, mens Tobias Bo Hansen og Tobias Balle begge scorede fire gange. Endelig var Niels Teilmann og Jimmi Kronborg begge på pletten tre gange i løbet af sæsonen.

Andenholdet i serie 3 havde en udmærket sæson og holdet havde ikke problemer med at rykke sig væk fra bunden af puljen. Med seks sejre, tre uafgjorte kampe og fem nederlag, blev det til en femteplads med 21 point og en målscore på 29-24. Da Gudumholm fik 22 point, var LKB’erne ikke langt fra en endnu bedre placering. Også tredjeholdet i serie 5 gjorde det fint og blev nummer fire med ni point efter to sejre, tre uafgjorte og fem nederlag.

Det velfungerende samarbejde mellem LKB-Gistrup og Gug Boldklub omkring et fælleshold i U18 Piger Liga 2 blev kraftigt udfordret i en meget stærk pulje med blandt andet Randers Freja, FC Thy Piger - et samarbejde mellem fem store klubber - og Gudumholm/Storvorde/Sejlflod. Det blev således til en fjerdeplads efter netop de tre nævnte hold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...