Vigtig sejr til LKB-Gistrup i 2. division i volleyball

GISTRUP: For anden udekamp i træk gik turen for LKB-Gistrups 2. divisionshold i volleyball til Aarhus. men modsat sidste gang, hvor LKB’erne reelt aldrig kom ind i kampen, blev det denne gang til fuldt udbytte af anstrengelserne. På papiret virkede det på forhånd som en overkommelig opgave for hjemmeholdet i Frederiksbjerghallerne havde ikke vundet én af de 14 første kampe i sæsonen, og det lykkedes altså heller ikke i sæsonens 15. og sidste kamp.

Det holdt imidlertid ganske hårdt for gæsterne, for kampen blev mere lige end ventet, og sejren blev ”kun” på 3-1. I første sæt gik det nogenlunde planmæssigt for LKB-holdet med en sejr på 25-19. I andet sæt hang hjemmeholdet godt på, og kun med de mindst mulige cifre lykkedes det for gæsterne at vinde med beskedne 25-23. Trods advarsler i andet sæt lod gæsterne Aarhus 1900 få initiativet i tredje sæt, og med en sejr til hjemmeholdet på 25-21, blev der pludselig unødvendig spænding om resultatet. Det lykkedes dog for LKB-spillerne at få styr på opgøret igen i fjerde sæt, og det lykkedes relativt hurtigt at trække afgørende fra og vinde sættet med 25-17, og dermed var den samlede sejr på 3-1 en glædelig realitet.

Herefter mangler LKB-holdet to kampe i den igangværende sæson, og selvom der er fordel af hjemmebane i Gistrup Idrætscenter, bliver det lidt af en udfordring for hjemmeholdet, for gæsterne er intet mindre end de to tophold i divisionen i form af Aalborg Volleyball 2 og Ikast KFUM.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...