Nu varer det ikke mange dage, før fodboldtræningen starter op

GISTRUP: Efter at jul og nytår nu er overstået, varer det ikke mange dage, før træningen starter op til forårssæsonen 2019 i fodbold i de mange ungdoms- og seniorrækker under DBU Jylland. Derfor har sidstnævnte - mens alle andre holder ferie - haft travlt med at få puljeinddelingen på plads til forårets mange kampe, således at der i de kommende uger kan aftales spilletidspunkter holdene imellem i de respektive rækker.

LKB-Gistrups førstehold må tørne ud i serie 2 endnu engang, og lidt overraskende er holdet ikke kommet tilbage i den forventede ”Aalborg-pulje”. Tværtimod er holdet blevet i den pulje, der dækker den sydlige del af Himmerland og som LKB-Gistrup spillede i hele efteråret. Derfor bliver modstanderne igen Farsø/Ullits, Møldrup/Tostrup og Sønderup/Suldrup, mens Hornum, Skalborg, St. Restrup og Tjele Vest Sport er nye bekendtskaber i form af at være op- eller nedrykkede hold i puljen. For LKB-Gistrup er målet det samme, som var meget tæt på at blive opfyldt i den sene efterår - nemlig at få et længe ventet comeback i serie 1.

Andetholdet klarede i flot stil at blive i serie 3, og her er der lagt op til en række spændende og jævnbyrdige kampe i en meget lokal pulje. Således bliver modstanderne hen gennem foråret Dall/Ferslev, Gudumholm, Gug Boldklub, RKG, Støvring og Svenstrup/Godthåb samt Vaarst/Fjellerad, så der bliver ikke lange køreture til kampene.

Da det er en blanding af første- og andethold i den pågældende pulje, er det meget svært på nuværende tidspunkt at vurdere styrkeforholdet, men alt andet lige er håbet for LKB-holdet at kunne blive i puljen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...