LKB-Gistrups gymnaster samles på søndag på Gistrup Skole

GISTRUP: Her efter nytår er tiden inde til at holde afdelingsmøder i de respektive idrætsgrene i LKB-Gistrup for at få valgt formand og økonomiansvarlig, inden der er hovedgeneralforsamling i klubben midt i februar.

Klubbens store gymnastikafdeling med omkring 500 medlemmer får fornøjelsen af at holde det første årsmøde, og det sker søndag 13. januar klokken 11 i AMFI-lokalet på Gistrup skole.

Her er der en dagsorden ifølge vedtægterne, og afdelingsformanden Lene Michelsen gør opmærksom på, at der er kandidater til alle ledige poster i udvalget, så de fremmødte risikerer ikke at blive presset til at stille op under mødet. Derfor er der håb om, at rigtigt mange vil kigge forbi for at høre om og sætte deres præg på gymnasikafdelingen.

For at lokke så mange som muligt til årets møde startes der med et spændende oplæg af Michelle Rødbro Bengtsen, der var gymnast på DGI Verdenshold i 2011. I sit indlæg vil hun fortælle om det at være på verdensholdet - herunder hvordan man bliver udtaget og om de mange oplevelser fra både træningen og de mange rejser verden rundt. Beretningen vil blive krydret med billeder fra nogle af oplevelserne undervejs.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...