Omkring 100 gæster var med til at fejre Lykkeshøj Aktivitetscenter i anledning af 25 års dagen

KONGERSLEV: Æresporten var rejst, der blev holdt taler, og hovedpersonen spenderede formiddagsskaffe ganske som til et rigtigt sølvbryllup, da Lykkeshøj Aktivitetscenter i Kongerslev og stedets mange brugere fejrede 25 års ”samliv” 28. februar.

Omkring 100 gæster deltog i arrangementet, der omfattede rugbrød, rundstykker og kagemand samt hjemmelavet blåbærsnaps.

Aktivitetsmedarbejder Aase Knudsen Jensen takkede i sin tale de fire formænd, der har været gennem tiderne, for deres store indsats. De fire, som alle var til stede, er Karen Mou Nielsen, som var den første formand i 1994, Fritz Kjelds, der var formand fra 1995 til 2002, Leo Sørensen, om var formand i årene 2002-2018 samt Kirsten Madsen, som blev formand i 2018 og stadig er det. Derudover benyttede Aase Knudsen også lejligheden til at fortælle lidt om alle de mange ting, som til hverdag foregår i huset og ud fra huset.

Formand Kirsten Madsen takkede i sin velkomsttale brugere og medarbejdere for deres arbejde og pointerede, at dem ville der ikke være den store aktivitet, der er omkring centret.

Den første formand, Karen Mou, tog også ordet og sagde tak for 25 dejlige år på Lykkeshøj Aktivitetscenter. Endelig benyttede Ruth Nielsen, tidligere ansat og nuværende bruger, lejligheden til at kigge tilbage i tiden og fortælle forhistorien for oprettelsen af aktivitetscentret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...