Børn i alle aldre gik løs på tønderne i Klaruphallen søndag. Se billederne her...

KLARUP: Søndag slog tre foreninger i Klarup endnu engang dørene op til en festlig fastelavnsfest med tøndeslagning. FDF Romdrup-Klarup, Nøvling IF og Romdrup-Klarup Samråd inviterede endnu engang til stor familiefest i Klarup. Arrangementet er blevet så stort et tilløbsstykke, at pauserummet på skolen ikke længere er stort nok, og foreningerne er derfor glade for at kunne benytte hallen til formålet. Ikke færre end 330 glade børn og voksen valgte at slå vejen for Klaruphallen, så der var godt fyldt op ved bordene og ikke mindst ved de i alt otte tønder ved dagens tøndeslagning. Børnene blev inddelt i aldersgruppene 0-3 år, 4-6 år, 7-8 år og 9 år og opefter, og i hver alderskategori var der to tønder.

Den deltager, som slog bunden ud af tønden, blev kattedronning, og den deltager, som slog det sidste af tønden ned, blev kattekonge. Tønderne var solide, men de flot udklædte deltagere gik til stålet, og selvom det tog over en time at få has på den sidste tønde, fik det ikke de seje deltagere til at tøve. Herefter var der kåring af kattekonger- og dronninger, som alle fik både en krone og et flot diplom med sig hjem.

Kåringerne fordelte sig således:

0-3 år kattedronninger: Nohr Bødker og Lukas

0-3 kattekonger: Tobias Aarup Adelhard og Alfred

4-6 år kattedronninger: Emil Mollerup og Gustav

4-6 år kattekonger: Mads Emil Gadegaard og Gustav (som dermed blev både kattekonge- og dronning)

7-8 år kattedronninger: Tristan Ploug og Alexander Bøgh

7-8 år kattekonger: Anna Lykke Jensen og Alexander Bøgh (som dermed blev både kattekonge- og dronning)

9 år og opefter kattedronninger: Lasse Kabel Mollerup og Ida Jensen

9 år og opefter kattekonger: Philip Møller Thomsen og Ida Jensen (som dermed blev både kattekonge- og dronning)

Alt imens der blev slået katten af tønden til den store guldmedalje, gik salget af fastelavnsboller og drikkevarer strygende i den bod, som U16-håndbolddrengene fra Nøvling IF havde opstillet til lejligheden.

Efter et par fornøjelige timer kunne de flot udklædte børn drage hjem igen efter vel udført tøndeslagning, og repræsentanterne fra de tre foreninger kunne gå i gang med oprydningen og herefter se tilbage på endnu et vellykket fælles arrangement. Byens samråd gav udtryk for håb om, at det vellykkede arrangement kunne give nogle voksne deltagere lyst til at slå et slag forbi foreningens generalforsamling onsdag aften, hvor der er behov for friske kræfter for at kunne stille en bestyrelse for det kommende år og stadig gennemføre gode arrangementer for byens borgere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...