Gunderup, Vaarst, Fjellerad Seniorklub havde fællesspisning

FJELLERAD: Det var en kombination af karbonader og film om herregårde i Østhimmerland, da Gunderup, Vaarst, Fjellerad Seniorklub havde fællesspisning i Samlingssalen i Fjellerad.

Efter velkomsten startede var der traditionen tro en sang fra Seniorklubbens sangbog, hvorefter man gik over til det kulinariske, som bestod af en god gammeldags menu: Karbonader med grønærter og kartofler, hjemmelavet is med hindbærsauce, kaffe og småkager. Kartoflerne var sponseret af den lokale kartoffelavler Peter Larsen.

Efter hovedretten viste Hans Flou film om tre Herregårde i Østhimmerland: Lindenborg, Kongstedlund og Viffertsholm.

- Det var rigtig spændende at komme så tæt på godserne, med hver deres særprægede hovedbygning. Filmen viste også den smukke natur og det rige dyreliv, der er omkring disse herregårde. En flot film. Stor ros til Hans Flou, siger Grethe Christiansen.

Under kaffen viste Hans Flou endnu en film, med nogle fantastiske optagelser fra den danske natur. Bl.a. om gendannelse af Birke Sø i Lille Vildmose.

Grethe Christiansen betegner arrangementet som en stor succes med 60 deltagere fra hele lokalområdet.

- Om det var maden eller filmene, der trak så mange deltagere, lader vi stå hen i det uvisse. Der blev hygget og snakket hele aftenen, og efter endnu en sang, gik vi alle hjem en god oplevelse rigere, siger Grethe Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...