LKB-Gistrups volleyball-hold i 2. division havde hjemme besøg af to tophol

GISTRUP: Efter tre kampe i træk på udebane i 2. division i volleyball skulle LKB-Gistrups 2. divisionshold i volleyball endelig spille på egen bane i Gistrup Idrætscenter den sidste weekend i november. Det tegnede dog på forhånd ganske vanskeligt for det var de to tophold i puljen, der kom på besøg ved den lejlighed.

LKB - Ikast KFUM 0-3

I den første kamp på egen bane i den nye sæson blev det således til det første reelle nederlag helt uden point for gæsterne vandt med 3-0 og det gav ikke point til LKB-holdet. Det skete på trods af, at Gistrup-spillerne i lange perioder viste godt spil med gode blokader ved nettet. Således hang LKB-Gistrup rigtigt godt på i første sæt og først til sidst lykkedes det for gæsterne at trække afgørende fra og vinde med 25-22. Sejren i det første sæt gjorde, at Ikast KFUM for alvor fik spillet til at fungere og derfor blev det forholdsvis ubesværet til en sikker sejr på 25-16 i andet sæt. Dermed havde hjemmeholdet ryggen mod muren før tredje sæt for her var en sejr nødvendig for at vende kampen. Der blev også både spillet og kæmpet godt og LKB-Gistrup kom godt fra start og førte mere eller mindre indtil gæsterne nåede op ved stillingen 15-15. Herefter trak Ikast KFUM afgørende fra og via 19-16 og 22-20 blev det til 25-21 i tredje og sidste sæt og dermed blev det til en samlet sejr på 3-0.

LKB - Aalborg Volleyball 2 3-2

Som der er tradition for, blev lokalopgøret særdeles spændende og afvekslende, så afgørelsen faldt først ved absolut sidste serv. Efter skuffelsen mod Ikast KFUM startede Gistrup-holdet ganske overbevisende i lokalopgøret for med sikkert spil blev det til to sikre sejre i de to første sæt til hjemmeholdet på henholdsvis 25-13 og 25-19. Derved var gæsterne advaret og med en langt bedre fight og spil fra starten af tredje sæt blev der fornyet spænding om resultatet. Således førte Aalborg Volleyball med 9-1 i tredje sæt og den chokstart kom LKB’erne aldrig over, så gæsterne vandt i sidste ende med 25-16. Dermed var opgøret helt åbent og da de gode takter af gæsterne fortsatte i fjerde sæt, måtte hjemmeholdet fighte det bedste de havde lært for at hænge på. Det var dog ikke nok for Aalborg Volleyball vandt det vigtige sæt så knebent som muligt med 25-23.

Dermed måtte de to hold ud i et afgørende femte sæt og her var der stor spænding til det absolut sidste for ingen af de to hold gav sig. Det endte dog med en yderst kneben sejr på 17-15 efter to ombolde til LKB-Gistrup, som dermed sammenlagt vandt 3-2 og dermed sikrede sig to point.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...