Henriette B. Svalgaard har flyttet tøjbutikken Sirup til større lokaler med stor succes

GISTRUP: Her i begyndelsen af årets julehandel er det godt et år siden, at tøjbutikken Sirup flyttede til nye og ikke så lidt større lokaler i den tidligere Spar Nord Bank på Hadsundvej 346 ved rundkørslen midt i Gistrup. Det var lidt af et spring at foretage for indehaveren Henriette B. Svalgaard, men på baggrund af det seneste år med meget stor succes og tre nye medarbejdere yderligere siden flytningen, var det den helt rigtige beslutning. Således kommer der hver dag kunder i butikken fra hele Jylland, så det er ikke uden grund, at der er indrettet et hyggeligt sofaområde, hvor det er muligt at slappe af med en kop kaffe eller et glas vin efter den lange køretur.

Generelt har der siden flytningen til de attraktive lokaler været en stadig større tilstrømning af kunder, og samtidig præsenterer varerne sig langt bedre i de nye lokaler, som også har givet anledning til, at nogle mærkevarer er blevet skiftet ud. Derudover er der kommet et noget større sortiment af beauty-produkter og accessories generelt gennem det seneste års tid, for de små produkter drukner ikke længere i alt muligt andet.

Indehaveren af den succesfyldte butik havde længe haft en drøm om at få egen butik, og det ønske blev opfyldt i efteråret 2008, hvor Sirup så dagens lys i et ombygget pakhus. Her blev der startet med børnetøj og tøj til kvinder samt lidt interiør, men det viste sig hurtigt, at et eksklusivt udvalg af tøj til kvinder var vejen frem. Det blev i høj grad understreget efter at der i efteråret 2013 blev oprettet en web-shop, og siden da blev pladsen i de gamle lokaler på Pakhusvej 2 stadig mere trang. I dag er web-shoppen placeret på 1. sal i den store bygning, så Sirup.dk har også fået meget mere plads til at boltre sig på, og også her er der en markant vækst i salget online. Endelig er den daglige arbejdsproces også blevet langt mere effektiv i og med, at der er flere kontorer, hvor de ansatte har mulighed for at fordybe sig i arbejdet uden at blive forstyrret, fortæller en stolt indehaver Henriette B. Svalgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...