Fortælling om og sange med Otto Brandenburg

GISTRUP: Månedens ekstraordinære arrangement på en onsdag eftermiddag på Aktivitetscentret på Beltoften i Gistrup blev en stor musikoplevelse for de mange fremmødte for sangeren og musikeren Karsten Holm, der var på besøg for 2. gang på Beltoften, gav forleden en spændende eftermiddag med fortællingen om og sange med Otto Brandenburg.

Den populære kunster var en oprindelig en del af ”Four Jacks”, men fik gang i en fantastisk solokarriere og det skyldes ikke mindst radio ”Mercur”, der i godt fire år sendt fra et skib i Øresund, da Danmarks Radio slet ikke var klar til den slags musik på det tidspunkt sidst i 50’erne og først i 60’erne. Her blev Otto Brandenburgs musik ofte spillet og efter en start med sange på primært engelsk, blev det med tiden mere dansk i form af blandt andet ”To lys på et bord” og julesangen ”Søren Banjomus”, der begge er absolutte klassikere i dag.

Ikke mindst på baggrund af den store succes med de to hidtidige besøg på Beltoften er det allerede nu aftalt med Karsten Holm, at han vender tilbage til Beltoften den 13. april 2020 med Elvis Presley som tema.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...