Mette Pilegaard Rasmussen hyldet med årets Gistrupplakette

GISTRUP: I forbindelse med den ordinære generalforsamling i Gistrup Beboerforening forleden blev der holdt fast i traditionen med at uddele ”Gistrupplakette 2019” til en borger, der i det forløbne år har gjort en stor uegennyttig indsats for Gistrup.

I følge formanden for Gistrup Beboerforening, Karl Korfits, var valget i år meget let, for intet kommer op på siden af det store arbejde, som Mette Pilegaard Rasmussen har ydet for i samarbejde med Region Nordjylland at få en ”SMS Hjertestopordning” op at stå i Sdr. Tranders og Gistrup.

Først skulle der findes frivillige til ordningen og sørges for de rette kurser til de tilmeldte, derefter skulle alt det formelle med Region Nordjylland på plads, og dernæst skulle der uddeles distrikter. Alt omkring hjertestopordningen er nu helt på plads til stor tryghed for alle indbyggere i Gistrup, og det hele er klaret samtidigt med et stort lederarbejde hos spejderne i Valdemar Atterdag Gruppe i Gistrup.

- Det er derfor såre fortjent, at jeg kan hædre dig i dag, sluttede Karl Korfits inden overrækkelse af keramik-plaketten med tilhørende check.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...