Der skal vedtages nye vedtægter og vælges ny bestyrelse

GISTRUP: På torsdag den 10. januar klokken 19 er der en ekstraordinær generalforsamling i Gistrup Samråd, og det sker klokken 19 i foreningshuset ”Spar Es” på Lyngtoften. Dagsordenen er i punkter til at overskue, for det handler om at få vedtaget nogle nye vedtægter samt valg af en ny bestyrelse i henhold til de nye vedtægter.

Efter længere tids dialog med Aalborg Kommune lykkedes det i 2018 at få hul på ønsket om at få en helhedsplan for den fremtidige udvikling af Gistrup. Der blev således holdt et borgermøde, hvor der kom masser af ideer fra de lokale beboere, og efterfølgende var det også muligt at sende forslag frem til kommunen inden en givet frist. Derfor sendte Gistrup Samråd og Gistrup Beboerforening hver et oplæg til fremtidens Gistrup frem, og det fik for alvor gang i debatten.

På kort tid blev medlemstallet i Gistrup Samråd næsten tredoblet som følge af en stor interesse for helhedsplanen, og på et orienteringsmøde i løbet af efteråret for ikke mindst de mange nye indmeldte foreninger i samrådet, opstod der et ønske om at få nye vedtægter på en ekstraordinær generalforsamling. Det ønske blev imødekommet af bestyrelsen, men samtidig trak formanden sig. Derfor har den resterende bestyrelse i samarbejde med flere af medlemsforeningerne samt en advokat arbejdet på at kunne fremlægge et sæt nye vedtægter til den kommende ekstraordinære generalforsamling på torsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...