17-årige Magnus Vognsen, der nu går i elitesportsskole i Aalborg og spiller for AaB, skal til Sjælland

GISTRUP: LKB-Gistrups anden landsholdspiller i fodbold gennem tiderne, Magnus Vognsen, har netop underskrevet en kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2020.

Dermed har fodboldverden for alvor fået øjnene op for det åbenlyse talent, der altid var med helt fremme i LKB-Gistrup, og som med 2002-årgangen var med på det hold, hvor LKB-Gistrup i periode fra 2012 til 2016 var repræsenteret i den bedste række i Danmark i de aktuelle aldersgrupper. Efter en lille afstikker til Hobro i efteråret 2016, skiftede Magnus til AaB i foråret 2017 med stor succes.

I efteråret 2017 blev Magnus Vognsen således, trods sine kun 15 år dengang, udtaget til U16-landsholdet og i en venskabsturnering i Portugal blev det først til debut som indskifter i den første kamp, inden der blev fuld spilletid i den næste.

Med kontrakten med Brøndby IF er intet mindre end en drøm gået i opfyldelse ,for Magnus går i 9. klasse i Elitesportsklassen på Sønderbro skole i Aalborg og som en del af skoleskemaet har der hver dag været morgentræning på programmet i AaB. Derudover træner han for sig selv også mindst to gange om ugen, og med de lange ture, der er til udekampene i U17-Ligaen, bruger Magnus Vognsen allerede nu mere end 25 timer om ugen på fodbold.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...