Hundredvis af levende lys, pebernødder og juletræssalg næste fredag

GISTRUP: På baggrund af en rigtig pæn succes sidste år ved introduktionen af et nyt tiltag fra Gistrup Beboerforening i form af en lysfest her midt i den mørkeste tid, indbydes der igen i år fredag den 14. december fra klokken 16-18 til en ny lysfest ved rundkørslen midt i Gistrup.

Sidste år fik den lokale beboerforening omkring to hundrede levende lys i gave fra Aalborg kommune, og de bliver igen i år sat op af ”Team Gistrup” og medlemmer af beboerforeningens bestyrelse for at skabe lidt julehygge i Gistrup den pågældende eftermiddag.

I fortsættelse heraf byder de lokale dagligvarebutikker på gløgg og pebernødder, og det hele sker i år på græsplænen på den østlige side af rundkørslen omkring det sted, hvor spejderne fra Valdemar Atterdag gruppe i Gistrup sælger juletræer. Spejderne sælger juletræer i tre på hinanden følgende weekender, men har i anledningen af lysfesten naturligvis også åbent for salg fredag eftermiddag den 14. december - som optakt til det sidste weekendsalg lørdag den 15. december og søndag den 16. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...