Vil investere i mobile kurve til kampe i Gistrup Idrætscenter

GISTRUP: På afdelingsmødet i LKB-Gistrups basketball-afdeling forleden glædede formanden Kristina Rubio sig over, at den unge afdeling er ved at bide sig fast. I den igangværende sæson er der således 17 kvinder og 13 herrer, der træner hver uge, og fremgangen er i øjeblikket størst hos herrerne.

Desværre var der ingen, der i indeværende sæson ville træne eleverne i 2.-3. klasse, og det er også meget besværligt at få haltider. Således var tidspunktet søndag formiddag i gymnastiksalen på Gistrup skole ikke optimalt, så håbet er nu, at der i nærmeste fremtid kan blive plads i Gistrup Idrætscenter til et ungdomshold med elever i 6.-7. klasse.

I takt med at medlemmerne får trænet mere og mere, stiger ønsket om at komme til at spille kampe mod modstandere fra andre klubber. Der er desværre ikke så mange klubber i umiddelbar nærhed.

At spille kampe vil også betyde, at der skal investeres i et par mobile kurve, for kampbanen på det nye gulv i Gistrup Idrætscenter er placeret midt på gulvet, fortsatte formanden.

Der må dog være gode muligheder for at deltage i en oldboy- eller oldgirl-turnering under DGI Nordjylland, så der arbejdes videre med planerne.

Med udsigt til lidt mere arbejde til trænerne, som følge af de kommende kampe, skal der i indeværende år også ses på en form for omkostningsgodtgørelse.

Afslutningsvis havde Kristina Rubio et håb om, at de tre mere eller mindre defekte kurve i den gamle hal vil blive udbedret snarest, for reelt er der i øjeblikket kun én bane ud af tre at træne på.

Med hensyn til økonomi har afdelingen også gjort det godt, for der har været indtægter på i alt 23.760 kroner og udgifter på kun små 1500 kroner - dog uden at hallejen på forventet 5000 kroner er medregnet. Overskuddet overføres derfor til investering i de transportable kurve.

Under valgene til bestyrelsen var der genvalg til formanden Kristina Rubio, den økonomiansvarlige Bjørn Astrup samt bestyrelsesmedlem Anders Peder Lysholm Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...