Buus & Co fejrer jubilæet med reception i det nye hovedsæde i Storvorde

STORVORDE: Anlægsgartnerfirmaer, der fylder 75 år, er ikke noget man oplever hver dag. Men Buus & Co runder det skarpe hjørne i storform. Medarbejderstaben er efterhånden nået op på et halvt hundrede stykker, der er åbnet en ny stor afdeling Aarhus og virksomheden er rykket ind i et nyt hovedsæde for Nordjylland i Storvorde. Buus & Co fejrer det hele fredag 26. oktober klokken 14 med reception i hovedsædet.

- Årsagen skal, udover fantastisk dedikerede og vejrmæssigt seje medarbejdere, findes i vores evne til innovation gennem sammenknytning af flere relaterede fag, forklarer chefen siden 2009 og medejer, anlægsgartnermester Martin Linnemann. Buus & Co. prioriterer således ikke alene at kunne udføre det praktiske arbejde, men også selv at huse havearkitekt og -designere til at tegne de kreative streger.

- Det, fornemmer vi, er en service, som stadig flere ønsker. Kunderne føler tryghed, når vi tager ansvar hele vejen fra idé til færdig udførsel. Så behøver de kun henvende sig et sted, forklarer Martin Linnemann

Buus & Co. blev oprindeligt etableret under 2. Verdenskrig som en udløber af datidens trends: Etableringen af kolonihaveforeningerne i Aalborg. I mange år servicerede virksomheden sine kunder med flere og flere teams, der kørte ud og løste opgaverne fra Gistrup. Her blev pladsen imidlertid for trang på grund af de senere års ekspansion, ønsket om at kunne yde den bedste kundeservice og behovet for moderne mandskabspleje. Virksomheden er netop blevet udnævnt til Gazelle af Dagbladet Børsen.

Buus & Co. har specialiseret sig i både etablering og vedligehold af parcelhushaver og have/parkanlæg for private, boligforeninger, virksomheder og kommuner. For eksempel er det blandt de nyeste opgaver i Aalborg Buus & Co., der står bag etablering af sansehaven til den nyåbnede demenslandsby Tornhøjhaven i Aalborg Øst. En anden opgave har været at sikre Østre Havns nye P-Hus en særlig klimarigtig beplantning, der snart skal brede sig på alle fire facader i otte etager. Ligesom firmaet blandt andet tager sig af hækkeklipning, plæneklipning og ukrudtsbekæmpelse på alle kommunale områder ved skoler og institutioner i det meste af Aalborg Øst og Nibe.

I både Aalborg og Aarhus er det også Buus & Co., der har sørget for beplantning og kummer i Salling magasinernes nye Rooftops.

- Vores medarbejdere og planlæggere har rigeligt at se til og gør det supergodt, konkluderer Martin Linnemann.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...