Fra sæsonstarten efter sommerferien var der endnu flere kvadratmeter at råde over

GISTRUP: De mange flittige brugere af Aktivitetscentret på Beltoften i Gistrup er fredag 8. februar klokken 14 indkaldt til den ordinære generalforsamling med valg til det lokale centerråd.

Efter valg af dirigent og stemmetællere skal formanden for centerrådet, Bjarne Arentsen, aflægge beretning, og han vil i den forbindelse givetvis glæde sig over endnu en udvidelse af det populære center.

Det var denne gang en af de nemme af slagsen stort set uden brug af håndværkere for de lokaler, som hjemmeplejen har boet i gennem mange år, blev pludselige ledige ud på foråret. Derfor havde det lokale aktivitetscenter fra sæsonstarten efter sommerferien i 2018 endnu flere kvadratmeter at råde over og det betyder naturligvis, at der tilbydes endnu flere aktiviteter.

Efter beretningen med tilhørende debat fremlægges regnskabet for 2018, og derefter er der valg til centerrådet. Her er fem på valg efter tur, og Knud Pedersen, Reidun Rasmussen og Ellas Stride samt Alice Pedersen er alle villige til genvalg, mens Lis Mortensen ikke ønsker genvalg denne gang. Derudover skal der også vælges to suppleanter for ét år samt en revisor og en revisorsuppleant for ligeledes ét år.

Undervejs i generalforsamlingen er centret på Beltoften vært ved et glas hvidvin, og efter mødet er der traditionen tro kaffe eller te med brød uden beregning for de normalt mange fremmødte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...