Der var uddeling af priser og medaljer, og det hele blev afsluttet med taco buffer og kaffebord

STORVORDE: Håndboldklubben HK89 Båndbyerne i Storvorde har holdt afslutningsfest som en markering af sæsonens afslutning. 250 spillere, trænere og forældre var mødt op til en festlig aften, som begyndte med overrækkelse af medaljer til de mindste årgange og kåring af årets spiller og årets kammerat på de øvrige årgange.

Sæsonen har budt på flere nye tiltag, blandt andet Trille Trolle for de to-fem årige og morgentræning for børn i 5.-9. klasse. Morgentræningen består af konditions- og styrketræning.

HK89 Båndbyerne har netop forlænget sponsoraftalen med Spar Nord Vejgaard. I den forbindelse var der en lille konkurrence, hvor deltagerne ved afslutningsfesten kunne vinde 3 x 10 billetter til Aalborg Zoo og 2 x 4 billetter til Aalborg håndbolds slutspilskampe.

I sæsonens løb har de forskellige hold opnået mange flotte resultater, blandt andet har andet års U14 drenge spillet i 2. division, hvor de på trods af mange skader i sæsonens løb endte på en meget flot anden plads i deres pulje.

Traditionen tro var der uddeling af priser. Spar Nord prisen gik til årets unge ledere Rasmus Ransborg og Anders Freiheit. Sport24 prisen gik til årets trænere Theresa Ferrer Skov og Marlene Nielsen, mens Rema 1000 prisen gik til årets slider Boye Lundgaard.

Sæsonafslutningen betyder også et farvel til forpagterne i Båndbyhallens cafeteria, Ane og Niels Kjær Jensen. Efter 10 års flot indsats har de valgt at stoppe. Nye forpagtere bliver Louise og Nicolai Larsen, som overtager forpagtningen pr. 1. juli.

Til sidst var der stor taco buffet fra Klarup Kro samt kaffe- og kagebord. Snakken gik livligt rundt ved de mange borde, mens andre fik spillet håndbold eller danset på diskoteket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...