Foreningen, der tjener penge til ungdomsarbejdet, ser tilbage på det seneste års virke

GISTRUP: Onsdag 13. februar klokken 18 har støtteforeningen LKB’s Venner indkaldt til den ordinære generalforsamling, og det sker naturligvis i Gistrup Idrætscenter. Den aktive forening har det primære formål at tjene penge til brug i ungdomsafdelingerne i badminton, gymnastik, fodbold og volleyball.

På mødet vil formanden Finn Hassing i sin beretning omtale årets arrangementer, der normalt starter med den årlige LKB Cup. Ved den lejlighed har støtteforeningen en lang række praktiske opgaver undervejs - udover den meget vigtige del med at stå for salget i de mange boder rundt omkring på anlægget ved Gistrup Idrætscenter.

På den anden side af sommerferien er der afviklingen af det årlige sommermarked i Gistrup på pladsen foran ”Slagteren & Kokken” samt Bageriet Haals tæt på rundkørslen. Det er en traditionel opgave, men for få år siden blev støtteforeningen ene om at stå for den store opgave efter at Gistrup Erhvervsforening opløste sig selv. Derfor skal der sørges for opstilling af borde og stole samt stande, sørges for kaffebord med smurte rundstykker og varm kaffe samt gerne også underholdning i løbet af markedet.

Endelig er der den traditionelle julekalender, der sælges ved gadedørene fra først i november. Som følge af et stigende udbud af skrabekalendere med mere er det ikke længere sådan lige at få udsolgt af kalendere.

Efter debatten af formandens beretning bliver årsregnskabet for 2018 fremlagt, og derefter er der valg til bestyrelsen samt suppleanter - foruden en revisor og en revisorsuppleant.

I forlængelse af generalforsamling vil der, som de seneste mange år, blive serveret et let traktement til de på forhånd tilmeldte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...