Der skal blandt andet vælges formand og økonomiansvarlig for den store afdeling i LKB-Gistrup

GISTRUP: LKB-Gistrups fodboldafdeling holder tirsdag 15. januar klokken 19 det årlige medlemsmøde, hvor afdelingsformanden indledningsvis vil fortælle om et spændende fodboldår for klubben i 2018, inden den økonomiansvarlige vil fortælle om regnskabet for 2018 samt budgettet for den kommende sæson her i 2019

I seniorafdelingen gik det udmærket med en topplacering i serie 2 samtidig med, at andetholdet i serie 3 formåede at blive i rækken. Det går også godt i ungdomsafdelingen, hvor flere af klubbens hold er placeret relativt højt i DBU Jyllands forskellige rækker. Det har således været en styrkelse af afdelingen, at der er kommet sammenhæng afdelingerne imellem i form af ”den røde tråd”, der definerer, hvad der skal trænes og arbejdes med på de forskellige alderstrin.

Derudover var det en anderledes sæson for de fleste hold, for modsat de foregående mange år med masser af regn, var det i sæsonen 2018 muligt både at træne og spille på de nederste baner på den nordlige del af klubbens træningsanlæg.

Efter orienteringen om både den afsluttede sæson og planerne for den kommende sæson skal der vælges både formand og økonomiansvarlig for den store afdeling i LKB-Gistrup med knap 500 medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...