Beltoftens brugere tager på tur til Dommerby 26. april

GISTRUP: Der er en mangeårig tradition for, at Aktivitetscentret på Beltoften i Gistrup hvert år tager på en løvspringstur for at fejre forårets komme, og i år bliver naturligvis ingen undtagelse.

Turen planlægges ofte til fredagen mellem Kr. Himmelfartsdag og efterfølgende weekend, men da det først er absolut sidst i maj måned i år, køres den populære tur allerede fredag 26. april med afgang fra Beltoften klokken 9.30.

Målet i år er Dommerby ved Skive, hvor der på en flot gammel gård er mulighed for både at købe antikviteter og at spise. Den spændende lokalitet har nu i 27 år budt på Dalsgaard Antik, og der er i øjeblikket et salgsareal på 2000 kvadratmeter med både antikviteter og brugskunst. Derudover er der også et spændende og nostalgisk købmandsmuseum med interiør fra 1930-1950. På museet er der blandt andet flotte velholdte emaljeskilte fra tiden samt ølflasker, cigaretpakker, kaffedåser samt datidens bolsjer og slik med meget mere.

I den nærliggende café serveres der lette frokostretter, og gæsterne fra Gistrup har bestilt tunsalat med tilbehør og derefter svinekam stegt som vildt med tyttebær og walldorfsalat. Efter middagen er der kaffe med is og pærer samt chokoladesovs, så mon ikke den værste sult bliver stillet, inden hjemturen over Hjarbæk Fjord og Nibe indledes.

Der er forventet ankomst til Beltoften igen omkring klokken 16.30, og der skal købes billet på forhånd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...