Mød Jørgen Pyndt i menighedslokalerne ved Gistrup Kirke 15. januar

GISTRUP: Tirsdag 15. januar klokken 14 er menighedslokalerne ved Gistrup Kirke rammen om årets første sogneeftermiddag, hvor Jørgen Pyndt - der lokalt er kendt fra TV2 Nord - kommer forbi for at fortælle først om sin barndom og opvækst på Lolland samt sin senere spændende karriere i mediernes verden.

Den kommende foredragsholder voksede således op på en gård på Østlolland som nummer to i en søskendeflok på fire drenge. Efter omkring 21 år på den sydlige ø, flyttede Jørgen Pyndt i slutningen af 60´erne til Aalborg. Her blev han først skrivende medarbejder på det daværende Aalborg Stiftstidende, inden det i en alder af blot 22 år blev til et job som medarbejder på Danmarks Radio i Aalborg. Her gik det stille og roligt fremad, for efter skiftet til TV2 Nord sidst i 90’erne, blev det via job som først redaktionssekretær og senere et job som studievært til en ansvarsfuld post som nyhedschef. Tilbage i 2011 valgte Jørgen Pyndt at blive freelance for at koncentrere sig om specielt produktionen af kulturprogrammer.

Nu har den aktive Jørgen Pyndt sagt farvel til TV for at leve et aktivt liv i den 3. alder - blandt andet som formand for det store årlige arrangement ”Ordkraft” på Nordkraft i Aalborg. Derudover er Jørgen Pyndt i dag en flittig forfatter samt foredragsholder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...